söndag 17 juli 2011

Bloggen..

Hej bloggen!



Inte mycket händer här inte..och inte vet jag om det kommer det heller:( Träning har kommit till ett halt..då min gamla skada har blossat upp igen!! Slet sönder ett ligament förra våren i fjol och det var läkt..trodde jag:( Åh man orkar  liksom inte satsa som man vill då man hela tiden måste låta skadan ta plats och allt träning och jobb man lagt ner är bara för jäves..jävla skit!!



Skit bil har jag köpt,, SAAB 86:a..handbromsen funkar inte..bromsshoket på höger sida fram släpper inte som det ska..och nu när jag bromsar så låter och känns det som jag sätter bromsarna rakt i marken..och gummi kåporna som ska hålla fettet på plats vid kul lagret har släppt..såå..jaa en fin bil men jävligt skruttig..Hopppas hoppas att den håller över min semester iallfall..så jag kan åka och bada och ha lite skoj med den.,.för det var det som var tänkt iallfall!!




Frasse..


Kärlek...


Bilen..

Om några veckor måste jag ta beslut som kommer påverka resten av mitt liv..nämligen om jag ska börja plugga igen..För 1 ½ år sen så hoppa jag ju av syrra linjen pga en alldeles överjävlig livs situation eller vad man ska kalla det som nästan  tog kol på mig..
Men vad som än händer..så mår jag bra nu..mycket bättre än på flera flera år faktiskt..:)


Ha en bra sommar:)

2 kommentarer:

  1. Våga o satsa Jenny!
    Jag hejar på dig!!!

    *peppkram*

    SvaraRadera
  2. Gulle dig!! Jaa med fina vänner bakom sig så vågar man faktiskt nästan vad som helst:) *stoooor kraam tillbaka*

    SvaraRadera