torsdag 28 juli 2011

semester

semestern rullar på.. Idag blev det frisör och bankärende..sen hem och jogga. glo på lite tv sen iväg till stan för att möta upp Anna för en snabb dejt:)

Vi var på fotografiska och det var väldigt inspirerande..förvisso så hängde det kukar nästan i en hel utställnings sal men det var inspirerand för andra anledningar osså såklart!


Det var grymt varmt ikväll och en underbar kväll att tillbringa på söder..solnedgången var magiskt rosa och det låg ett skimmer  över hela staden. På fotografiska så kan man fika högst upp och jag tror det måste vara fiket med det absolut bästa utsikten..för 50 % av utsikten är bara vatten..sen så ser man djurgården och in mot city..Helt fantastiskt faktiskt:)

De pirrar liiiite i min mage faktiskt..för på Lördag drar jag och Hanna till Möja och ska vara där i fyra dagar. Ska bli så roligt..:) Upptäcktsfärder på dagarna för att hitta de bästa badställena varvat med kanot färd och bad och sol och en massa annat skojigt:) Ska bli mysigt att bo på vandrar hem igen. Vi gjorde det för några år sen och det var riktigt mysigt att dela hus med några som man inte känner. Förstås så måste ju alla komma överens och så..men det ska nog gå bra!!


Seeya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar